Henk Visser

Ik ben Henk Visser en woon sinds 2007 in Veldhoven samen met Patricia en onze twee dochters Sil en Maud.

Gedurende de week ben ik vooral als groepsleider werkzaam bij ASML binnen een service afdeling.
Sinds 2018 zit ik in de organisatie van DGQVV. Daarvoor heb ik een paar keer meegespeeld met team Roll the Dice.

Daarnaast gok ik dat veel mensen mij wel (her)kennen van de Kerstlichtshow van Veldhoven. 10 jaar lang heb ik een van de grootste Kerstlichtshows van Nederland gehad. Gewoon in onze achtertuin.
Ieder jaar kwamen hier 1000-den bezoekers op af en was het een waar kerstspektakel.
2018 was mijn laatste jaar en daarom dacht ik wel wat meer tijd te hebben en ben zodoende in de organisatie van DGQVV gestapt.

In de rest van de vrije tijd doe ik nog veel werk voor ‘mijn’ judo-vereniging Shizen Hontai waar ik ook 1x per week train. Ik vind het leuk om bordspellen en escape-rooms te spelen. Vooral de wat meer tactische en uitgebreidere spellen. Hieruit haal ik ook vaak veel inspiratie om weer te gebruiken in DGQVV. Vaak vind ik het wel leuk om wat lastigere puzzels te maken waarbij je niet in 1 keer op een antwoord uit komt.

Bij DGQVV houd ik me naast het bedenken van de vele vragen voornamelijk bezig met de zogenaamde buiten-opdrachten en de doe-opdrachten.