Suzie Bergman

Hé Hallo. Mijn naam is Suzie Bergman. Ik ben nog niet zo’n heel ‘bekend’ gezicht bij DGQVV. Afgelopen jaar heb ik me voor het eerst ingezet als vrijwilliger en was ik samen met Marcel te vinden bij de ‘mini pubquiz’ (buitenopdracht). Ik woon al een heel lang samen met mijn man Marcel Bergman en onze 3 zonen 12, 14 en 16 in het gezellige Veldhoven. 

Naast mijn super leuke baan bij A.O.Smith waar ik me vooral bezig houdt met CRM, ben ik in de weekenden vaak bezig als vrijwilliger tijdens het Wedstrijdzwemmen en/of Waterpolo bij V.Z.V. Njord. Waar alle drie onze zonen 6 dagen in de week vele baantjes trekken en balletjes mogen gooien.

Buiten deze drukte vind ik het erg leuk om me te mogen inzetten voor DGQVV. Ik ga voor jullie dit jaar het boek in elkaar zetten. Heb er veel zin in om hier iets moois van te mogen gaan maken.

Hopelijk kunnen wij met al onze inzet jullie ook dit jaar weer in een gezellige quizavond voorzien. Ik kijk er in ieder geval met veel plezier naar uit!