Even voorstellen

De organisatoren van De GROTE Quiz van Veldhoven voor het Quizjaar 2021 zijn:

 • Dennis van Hout

  Hoi! Ik ben Dennis van Hout. Ik woon al heel mijn leven in Veldhoven. Eerst in Meerveldhoven en nu alweer dik 12 jaar in de Heikant. Nu in de organisatie, maar alle andere jaren heb ik meegedaan als deelnemer. Zoals zo velen kende ik het fenomeen dorpsquiz helemaal niet, maar na de eerste keer wist ik zeker dat ik nog veel vaker zou meedoen. De opzet, de moeilijkheidsgraad, de sfeer, het is me op het lijf geschreven. Ik ben dan ook heel blij dat ik nu in de organisatie zit, zodat ik het van de andere kant kan meemaken. Mijn teamgenoten waarmee ik de quiz altijd speelde waren echter iets minder enthousiast…

  Ik ben binnen de quiz verantwoordelijk voor het financiële gedeelte, al moet ik zeggen dat we eigenlijk vrijwel alle beslissingen in overleg nemen, dus er zijn eigenlijk nooit verrassingen. Verder bedenk ik erg veel vragen. Ik vind het wel leuk om de balans tussen makkelijk en moeilijk op te zoeken voor wat betreft de vragen en ik vind het ook leuk om dingen te vragen waar jullie vervolgens om moeten lachen, omdat het antwoord zo absurd is. Ik zoek graag op rare feitjes en weetjes. Hoe heet het stof ook alweer dat zich verzamelt in het hoekje van je broekzak?

  Ik hou van lekker eten, of dat nu uit eten of zelf koken is, maakt me niet zoveel uit. En alles wat met spelletjes te maken heeft vind ik leuk. De laatste tijd komt het er niet zo heel erg van, maar ook escape rooms doe ik erg graag. 

  Laten we er met zijn allen weer een geweldige editie van maken dit jaar. Ik heb er in ieder geval al weer heel erg veel zin in!!

 • Ellen van den Brink

  Hoi ik ben Ellen van den Brink en wil me even voorstellen als nieuweling bij de organisatie van de GROTE Quiz van Veldhoven.
  Tevens één van de oud teamgenoten van Dennis, die niet blij was dat hij in de organisatie ging😉

  Ik ben geboren en getogen in Veldhoven. Al 22 jaar hondentrimmer van beroep. Vorig jaar met partner en de kat van Veldhoven verhuisd naar Vessem.
  Naast mij werk, vriend en kat breng ik veel tijd door bij mijn bejaarde paard die nog wel in Veldhoven woont 😊.

  Na alle jaren meegespeeld te hebben met de grote quiz van Veldhoven en ook de 2 digitale versies mee gedaan te hebben, wilde ik ook wel eens de andere kant van de quiz ontdekken.

  Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen en zorgen de GROTE Quiz van Veldhoven ook dit jaar weer geweldig wordt zodat alle deelnemers net zoveel plezier mogen ervaren als ik als deelnemer altijd heb gehad!!

  Laten we er met zijn allen weer een geweldige editie van maken dit jaar. Ik heb er in ieder geval al heel erg veel zin in!!

 • Henk Visser

  Ik ben Henk Visser en woon sinds 2007 in Veldhoven samen met Patricia en onze twee dochters Sil en Maud.

  Gedurende de week ben ik vooral als groepsleider werkzaam bij ASML binnen een service afdeling.
  Sinds 2018 zit ik in de organisatie van DGQVV. Daarvoor heb ik een paar keer meegespeeld met team Roll the Dice.

  Daarnaast gok ik dat veel mensen mij wel (her)kennen van de Kerstlichtshow van Veldhoven. 10 jaar lang heb ik een van de grootste Kerstlichtshows van Nederland gehad. Gewoon in onze achtertuin.
  Ieder jaar kwamen hier 1000-den bezoekers op af en was het een waar kerstspektakel.
  2018 was mijn laatste jaar en daarom dacht ik wel wat meer tijd te hebben en ben zodoende in de organisatie van DGQVV gestapt.

  In de rest van de vrije tijd doe ik nog veel werk voor ‘mijn’ judo-vereniging Shizen Hontai waar ik ook 1x per week train. Ik vind het leuk om bordspellen en escape-rooms te spelen. Vooral de wat meer tactische en uitgebreidere spellen. Hieruit haal ik ook vaak veel inspiratie om weer te gebruiken in DGQVV. Vaak vind ik het wel leuk om wat lastigere puzzels te maken waarbij je niet in 1 keer op een antwoord uit komt.

  Bij DGQVV houd ik me naast het bedenken van de vele vragen voornamelijk bezig met de zogenaamde buiten-opdrachten en de doe-opdrachten.

 • Marlies van Vliet

  Hoi allemaal. Ik ben Marlies van Vliet. Ik woon al ongeveer 30 jaar in Veldhoven.

  Naast mijn werk als bacteriologisch analist bij stichting PAMM, ben ik met regelmaat te vinden als vrijwilliger bij dierenasiel de Doornakker in Eindhoven. Waar ik bezoekers help met hun zoektocht naar een kat of kitten.

  Hopelijk kunnen we er met zijn alle weer een mooie quiz avond van maken.

 • Patricia Visser

  Hallo allemaal. Mijn naam is Patricia Visser en al voor het 4e jaar een ‘bekend’ gezicht bij DGQVV. Sinds 2007 woon ik samen met mijn man Henk Visser en onze 2 dochters van 14 en 16 jaar in Veldhoven. 

  5 jaar geleden ben ik via Peggy in de organisatie van DGQVV gerold. Zelf heb ik nooit aan de andere kant gestaan, maar natuurlijk wel veel van Henk kunnen volgen toen hij nog meespeelde met het team Roll The Dice. Na jaren van mijn mond houden, vind ik het erg relaxed om nu dingen te kunnen overleggen haha. Bij DGQVV ben ik hoofd social media en verder een beetje ‘manusje van alles’. Denk hierbij aan boodschappen, tassen inpakken, quizboeken inbinden, uitzoeken hoe wij de kosten zo laag mogelijk kunnen houden en zorgen dat iedereen zijn/haar DGQVV-bedrijfskleding heeft. En natuurlijk zoals iedereen in de organisatie doe ook ik mijn best om zo veel mogelijk lastige vragen te verzinnen. Als jullie denken dat het zoeken naar antwoorden een uitdaging is, dan heb je nog niet geprobeerd om vragen te maken die Google niet meteen kan vinden 😉 

  Naast DGQVV heb ik samen met de oudste dochter een klein soort van bedrijfje. Wij maken 100% glutenvrije gedecoreerde taart op bestelling. “De klant zijn wens is onze uitdaging!”. Een uit de hand gelopen hobby zeg maar. Heerlijk om te doen en vooral erg fijn als je die blijde gezichten ziet wanneer de taarten worden opgehaald.

  Hopelijk kunnen wij ook dit jaar jullie weer een geweldige quizavond bezorgen. Een avond vol stress, breinbrekers en hersenkrakers, maar zeker ook een avond vol gezelligheid, samenzijn en gelach.

 • Suzie Bergman

  Hé Hallo. Mijn naam is Suzie Bergman. Ik woon al een heel lang samen met mijn man Marcel Bergman en onze 3 zonen 14, 16 en 18 in het gezellige Veldhoven. 

  Ik heb super leuke baan bij A.O.Smith waar ik me vooral bezig houdt met CRM, Daarnaast hoop ik snel weer aan de gang te mogen als vrijwilliger tijdens het Wedstrijdzwemmen en/of Waterpolo bij V.Z.V. Njord.

  Buiten deze drukte vind ik het erg leuk om me te kunnen inzetten voor DGQVV. Ik ga voor jullie dit jaar het boek in elkaar zetten. Heb er veel zin in om hier iets moois van te mogen gaan maken.

  Hopelijk kunnen wij met al onze inzet jullie ook dit jaar weer in een gezellige quiz voorzien. Ik kijk er in ieder geval met veel plezier naar uit!